Відгуки пацієнтів МЦ “ДОКМЕД”

141 відгука

  • Avatar Dima ★★★★★ 2 weeks ago
    Сподобалось, що лікарі медичної установи не призначають зайвих процедур, все узгоджують з пацієнтом та чесно повертають кошти, якщо послуги не надались. … Далі ДокМед рекомендую!
  • Avatar Віта ★★★★★ 2 місяці тому
    Дуже задоволена якістю і увагою до пацієнта. Кілька років обстежуюсь та лікуюсь у цій медичній установі. Сучасне обладнання, фахові лікарі, котрі дійсно … Далі хочуть допомогти. Якщо вам про вірний діагноз, якісне обстеження і лікування, тоді ДокМед - найкраще рішення.Рекомендую!
  • Avatar Inna Sirio ★★★★★ 3 місяці тому
    Хочу поділитися своїм досвідом відвідування косметолога в Клініці Docmed. Під час мого візиту до косметолога Юлія , я отримала не тільки професійний підхід, … Далі але й відчуття турботи та індивідуального підходу до моїх потреб. Вона уважно вислухала мої побажання та запитання, дала чіткі пояснення та рекомендації щодо процедур. Результат виявився вражаючим, і я дуже задоволена своїм обличчям та враженнями від відвідування. Рекомендую косметолога Андрійчук Юлія та клініку Docmed усім, хто шукає якісну та професійну косметологічну допомогу.
  • Avatar OKSANA ANIKINA ★★★★★ a week ago
    Доброго дня! Ми знаємо, що здоров'я людини залежить від багатьох факторів, один з яких – профілактика здоров'я та якісні медичні послуги. Після … Далі відвідування кількох фахівців у клініці Dokmed хочу відзначити доброзичливий прийом, починаючи з ресепшена. Лікарі цікавляться тобою не для галочки. Витримано гарний баланс між професійною консультацією та міжособистісними спілкуванням. Що завжди важливо! Це дає можливість більше довіряти фахівцю. Однозначно рекомендую клініку Dokmed і для профосмора, і для лікування.
  • Avatar Катерина Комар ★★★★★ 3 місяці тому
    З вдячністю хочу поділитися своїм досвідом відвідування гінеколога в клініці DocMed. Доктора Татьяни вражає своєю турботою та професіоналізмом. Вона не … Далі лише надала мені вичерпну консультацію, а й створила атмосферу відкритості та зручності, що допомогло зняти будь-які початкові неспокої. Такий підхід дуже важливий для пацієнтів. Рекомендую DocMed і доктора Тіндюк Татьяну всім, хто шукає якісну медичну допомогу в гінекологічних питаннях. Ще планую до ендокринолога у цій клініці , але поки не дійшла.
  • Avatar Олег Вылков ★★★★★ 3 months ago
    Дуже задоволений наданням медичної допомоги! Професійно, без непотрібних обстежень, результативно. Окрема подяка лікарю Гунька Я.М. Раджу, якщо шукаєте … Далі гарного невропатолога.
  • Avatar Василь Єлімов ★★★★★ 4 місяці тому
    Звертався в цю клініку до уролога, після невдалої спроби лікування в іншій клініці. Вирішив питання. Рекомендую всім цього лікаря - Вʼячеслава Олександровича. … Далі Стосовно сервісу в лікарні, то працівники чемні та доброзичливі. В клініці завжди чисто.
  • Avatar Bohdan ★★★★★ 3 months ago
    Мені дуже сподобалося відвідування цієї клініки, і я хотів би поділитися своєю позитивною думкою. Що мені особливо сподобалося - це високий рівень професіоналізму, … Далі який демонструють лікарі та медичний персонал.
    Лікарі виявилися дуже компетентними і досвідченими. Вони уважно вислухали мої скарги, провели діагностику і запропонували ефективне лікування. Їхні знання і уміння вражають, і я відчував себе в надійних руках.
    Поза цим, я також оцінив увагу до деталей та особистий підхід, які зробили мої візити максимально комфортними. Чисте та сучасне обладнання також додає професійності клініці.
    Загалом, моя відвідування цієї клініки були дуже позитивними завдяки професіоналізму лікарів та їхньому особистому підходу до пацієнтів. Я рекомендую цю клініку всім, хто шукає високоякісну медичну допомогу.Дякую
  • Avatar Богдан ★★★★★ 5 months ago
    Зараз я відчуваю, що важливо поділитися своїми враженнями про цю клініку. Я вже відвідав цю клініку та моє враження дуже позитивне. Їхня медична команда … Далі вражає своєю професіональністю та дбайливістю. Я відчував себе дуже комфортно та впевнено під час консультацій та лікування. Рекомендую цю клініку всім, хто шукає надійну та високоякісну медичну допомогу.
  • Avatar boMoto FCh ★★★★★ a month ago
    Зараз я відчуваю, що важливо поділитися своїми враженнями про цю клініку. Я вже відвідав цю клініку та моє враження дуже позитивне. Їхня медична команда … Далі вражає своєю професіональністю та дбайливістю. Я відчував себе дуже комфортно та впевнено під час консультацій та лікування. Рекомендую цю клініку всім, хто шукає надійну та високоякісну медичну допомогу.
  • Avatar andrey monax ★★★★★ 5 months ago
    Відвідав уролога через деякі проблеми. Лікар професійно підійшов до обстеження, вислухав всі мої скарги та дав чіткі рекомендації щодо лікування. Атмосфера … Далі була комфортною, а обслуговування на високому рівні.
  • Avatar Irina Pavlichenko ★★★★★ 3 months ago
    Була на прийомі у гінеколог- мамолога Пилипченко О. М. . Лікар кваліфікований, дуже приємна, все пояснює. Дуже задоволена та щиро рекомендую!
  • Avatar Olia Kovalova ★★★★★ 3 weeks ago
    Дуже сподобалася лікар Ендокринолог. Нічого зайвого
  • Avatar Евгений Диди ★★★★★ 5 months ago
    Отличная клиника с хорошими специалистами,особенно хочу отметить терапевта Коваленко Ирина Ивановна как очень квалифицированную и очень хорошего врача,спасибо) … Далі
  • Avatar Вячеслав Хорев ★★★★★ 6 months ago
  • Avatar Aliona Dvorak ★★★★★ a year ago
    Зверталася до цієї лікарня щоб здати аналізи. Записуватися не потрібно було, сказали прийти із 8:00-12:00. Пришла о 9:00 годині, почекала декілька хвилин … Далі і відразу ж пішла здавати. Дуже швидко та зручно.
    І хочу відмітити ставлення персоналу до клієнта:
    Завжди ввічливо та привітно зустрічають і все детально пояснюють .
  • Avatar viktoria kosenko ★★★★★ 9 months ago
    Чудова клініка, все просто і доступно, вічливий персонал та доступні ціни! Була на прийомі у терапевта Ірини Іванівни, задоволена на всі 100% професіонал … Далі своєї справи і просто прекрасна людина! Рекомендую
  • Avatar Егор Пушкаренко ★★★★★ 7 months ago
  • Avatar Petr Popelyshko ★★★★★ 7 months ago
    Отличная клиника, был много раз, нареканий нет. Отдельно хочу выделить врача уролога Андрийчук Вячеслав Александрович, у него очень хороший подход к клиенту, … Далі все понятно и четко и по делу(лечение работает). Советую.
  • Avatar Andrey Chayka ★★★★★ 7 months ago
    Пользуюсь услугами уже не раз. Всё замечательно. Особое спасибо терапевту Ирине Ивановне - хороший специалист, чуткий отзывчивый человек! Проникается вашей … Далі проблемой как своей, профессионально подходит к решению! Спасибо! Дай Бог вам здоровья! 🙂
  • Avatar Льоха Покидюк ★★★★★ 8 months ago
    Доброго дня, проходив лікування у Несвіт М. А , залишивсь задоволений .
  • Avatar Дима Мельник ★★★★★ 7 months ago
    Дуже приємний та толковий лікар терапевт. Приємні адміністратори на рецепції. Нормальні ціни. Відвідування клініки залишило тільки позитивні спогади!
  • Avatar Сергій Кавка ★★★★ 8 months ago
  • Avatar Ivanka Humeniuk ★★★★★ a year ago
    Чудовий медичний центр! Привітна адміністрація, дуже чистий та охайний зал очікування. Хочу виразити вдячність лікарю, який робив УЗД. Привітний, ввічливий, … Далі дуже уважний, чітко та по ділу все говорить та пояснює, професіонал своєї справи. Дякую!
  • Avatar Андрей Ткачев ★★★★★ a year ago
    Через ковід, на жаль, частенько став відвідувати клініку.
    Відзначу лікаря Коваленко Ірину Іванівну, надзвичайно чуйна, привітна та професійна лікарка.
    … Далі
    А також усіх адміністраторів які завжди готові допомогти🙌
  • Avatar Виктория Белец ★★★★★ 2 months ago
    Спасибо большое девочкам и специалистам за качественно проведенную диагностику и лечение! Очень рекомендую данную клинику!!! Ребята, спасибо Вам огромное!) … Далі
  • Avatar Людмила Гуцол ★★★★★ a year ago
    Захворіли з чоловіком Ковідом. Прийшли до терапевта із запаленням легень 25% і5%. Запалення у нас обох було. Дуже сподобалось відношення лікаря Коваленко … Далі І. Грамотне лікування обох випадків запалення. Все пройшло. Здорові. Дуже вдячні. Якби можна було то б підписали декларацію. Рекомендуємо.
  • Avatar Tetyana Botvynovska ★★★★★ 10 months ago
    Добрый день. Неделю назад почувствовала себя плохо. Скорая не приехала. Выход был только один, срочно искать клинику и доктора. Слава Богу, что судьба … Далі меня свела с Ириной Ивановной Коваленко. Это лучший доктор, которого я когда-нибудь встречала. Она не просто за 3 дня вернула меня к жизни, а сумела в самый трудный момент дать надежду, что все будет хорошо.
    Спасибо Вам огромное, Ирина Ивановна!
    И дай Бог Вам крепкого здоровья!!!
  • Avatar Юлия Андрийчук ★★★★★ a week ago
    Сдавала анализы, быстро, недорого и качественно
    А самое главное не было очереди и скопления народа
  • Avatar Алена Овсиенко ★★★★★ 11 months ago
    Доброго дня!В черговий раз переконалась в професіоналізмі лікарів ДокМед. Дуже вдячна лікарю за уважне ставлення, вміння доступною мовою пояснити ймовірні … Далі причини тривожних симптомів і плани лікування. Це дуже важливо! У Вас дуже привітний колектив! Спасибі!
  • Avatar amira amira ★★★★★ 2 years ago
    Хочу подякувати лікарю-урологу Андрійчук В.О. за доброту турботу і професійність! Чудовий лікар. Клініка теж приємна, дуже милі і уважні дівчатка на рецепції. … Далі Залишилась задоволена!
  • Avatar Елена Полянная ★★★★★ 6 months ago
    Записалась в клинику, потом начиталась отзывов и чуть не отменила своё посещение, даже нашла другое место, но в последний момент решила идти,. Лучше один … Далі раз увидеть, чем сто услышать. Пришла насторожено, настроена делово. Короче говоря, я не скажу за всех, но врач Костенко А. А. мне очень понравилась. Выслушал все жалобы, говорила профессионально, переводя на человеческий язык. Так как проблема оказалась в другом, дала конкретные рекомендации, никаких лишних манипуляций не делала. Очень приятная, располагает к общению. Я отключила настороженность, всё что нужно распросила, высказала свои предположения и "диагнозы", ушла довольная!
  • Avatar Маргарита Булкина ★★★★★ 3 months ago
    Клиника произвела приятное впечатление. Чисто, очень вежливый и внимательный коллектив сотрудников. Я пенсионерка и к нам относятся не очень . Но доктор … Далі Алена Андреевна Костенко'- доктор от Бога! Внимательно выслушала, Провела исследование, выписал рецепт ,а также посоветовала что и как делать дальше. Побольше бы наи таких врачей!
  • Avatar Tim Alex ★★★★★ a day ago
  • Avatar Олександр Кульчицький ★★★★★ a day ago
    Лечился у врача-уролога Андрийчука Вячеслава Александровича, super dok, специалист своего дела, спасибо Вам большое.
  • Avatar Алексей Коваленко ★★★★★ a day ago
  • Avatar Fedor M ★★★★★ 4 months ago
    Хорошая клиника, опытные врачи. Всем доволен.
    Бывал много раз по страховке.
    Для меня единственный небольшой нюанс, что заключения выдают рукописные, а
    … Далі не распечатанные.
  • Avatar Ольга Ходько ★★★★★ 5 months ago
    Хочу поблагодарить уролога Вячеслава Александровича, проходила курс лечения цистита, мучалась с ним каждую осень и весну уже около 10 лет. А в этом году, … Далі о чудо, не было обострения. Сегодня получила контрольные анализы, все отлично!!! Большое спасибо за Ваш профессионализм. Рекомендую!!!
  • Avatar Hamid Alishov ★★★★★ a month ago
    Очень внимательный и отзывчивый персонал. Доктор детально объяснил причины и каждый пункт в плане лечения. Новая Клиника, современное Оборудование.
  • Avatar Бодя Богдан ★★★★★ 2 years ago
    Проходив лікування в DocMed . Гарний медичний центр. Привітні адміністратори . Дуже приємні враження, як від самої обстановки так і від відношення мед.персоналу. … Далі Велику подяку хочу висловити урологу Андрийчук В'ячеславу Олександровичу, за його безвідмовне ставлення до пацієнта, підтримку та якісне лікування.Бажаю Вам здоров'я, та наснаги допомагати людям.
  • Avatar Konstantin Slusar ★★★★★ just now
    Хорошая и недорогая клиника у дома. Быстрая запись, много квалифицированых врачей. Советую
  • Avatar Lena Totska ★★★★★ 2 months ago
    Не первый раз обращаюсь в клинику DocMed.Была на консультации у гинеколога Тендюк Т.П.,а также у эндокринолога Дынник А.М.и не пожалела.Мне всё очень … Далі понравилось! Выражаю благодарность докторам за внимание, чуткость и профессионализм.

Залишити відгук

     

    Запис до лікаря

    Ми зателефонуємо найближчим часом

    Або телефонувати за номером

    066 407-59-55
    068 408-59-55
    073 407-59-55