Отзывы пациентов МЦ “ДОКМЕД”

134 отзыва

  • Avatar Василь Єлімов ★★★★★ місяць тому
    Звертався в цю клініку до уролога, після невдалої спроби лікування в іншій клініці. Вирішив питання. Рекомендую всім цього лікаря - Вʼячеслава Олександровича. … Далее Стосовно сервісу в лікарні, то працівники чемні та доброзичливі. В клініці завжди чисто.
  • Avatar Bohdan ★★★★★ 3 months ago
    Мені дуже сподобалося відвідування цієї клініки, і я хотів би поділитися своєю позитивною думкою. Що мені особливо сподобалося - це високий рівень професіоналізму, … Далее який демонструють лікарі та медичний персонал.
    Лікарі виявилися дуже компетентними і досвідченими. Вони уважно вислухали мої скарги, провели діагностику і запропонували ефективне лікування. Їхні знання і уміння вражають, і я відчував себе в надійних руках.
    Поза цим, я також оцінив увагу до деталей та особистий підхід, які зробили мої візити максимально комфортними. Чисте та сучасне обладнання також додає професійності клініці.
    Загалом, моя відвідування цієї клініки були дуже позитивними завдяки професіоналізму лікарів та їхньому особистому підходу до пацієнтів. Я рекомендую цю клініку всім, хто шукає високоякісну медичну допомогу.Дякую
  • Avatar Богдан ★★★★★ 4 місяці тому
    Зараз я відчуваю, що важливо поділитися своїми враженнями про цю клініку. Я вже відвідав цю клініку та моє враження дуже позитивне. Їхня медична команда … Далее вражає своєю професіональністю та дбайливістю. Я відчував себе дуже комфортно та впевнено під час консультацій та лікування. Рекомендую цю клініку всім, хто шукає надійну та високоякісну медичну допомогу.
  • Avatar boMoto FCh ★★★★★ a month ago
    Зараз я відчуваю, що важливо поділитися своїми враженнями про цю клініку. Я вже відвідав цю клініку та моє враження дуже позитивне. Їхня медична команда … Далее вражає своєю професіональністю та дбайливістю. Я відчував себе дуже комфортно та впевнено під час консультацій та лікування. Рекомендую цю клініку всім, хто шукає надійну та високоякісну медичну допомогу.
  • Avatar andrey monax ★★★★★ 4 місяці тому
    Відвідав уролога через деякі проблеми. Лікар професійно підійшов до обстеження, вислухав всі мої скарги та дав чіткі рекомендації щодо лікування. Атмосфера … Далее була комфортною, а обслуговування на високому рівні.
  • Avatar Irina Pavlichenko ★★★★★ 3 months ago
    Була на прийомі у гінеколог- мамолога Пилипченко О. М. . Лікар кваліфікований, дуже приємна, все пояснює. Дуже задоволена та щиро рекомендую!
  • Avatar Olia Kovalova ★★★★★ 3 weeks ago
    Дуже сподобалася лікар Ендокринолог. Нічого зайвого
  • Avatar Евгений Диди ★★★★★ 5 months ago
    Отличная клиника с хорошими специалистами,особенно хочу отметить терапевта Коваленко Ирина Ивановна как очень квалифицированную и очень хорошего врача,спасибо) … Далее
  • Avatar Вячеслав Хорев ★★★★★ 6 months ago
  • Avatar Aliona Dvorak ★★★★★ a year ago
    Зверталася до цієї лікарня щоб здати аналізи. Записуватися не потрібно було, сказали прийти із 8:00-12:00. Пришла о 9:00 годині, почекала декілька хвилин … Далее і відразу ж пішла здавати. Дуже швидко та зручно.
    І хочу відмітити ставлення персоналу до клієнта:
    Завжди ввічливо та привітно зустрічають і все детально пояснюють .
  • Avatar viktoria kosenko ★★★★★ 9 months ago
    Чудова клініка, все просто і доступно, вічливий персонал та доступні ціни! Була на прийомі у терапевта Ірини Іванівни, задоволена на всі 100% професіонал … Далее своєї справи і просто прекрасна людина! Рекомендую
  • Avatar Егор Пушкаренко ★★★★★ 7 months ago
  • Avatar Petr Popelyshko ★★★★★ 7 months ago
    Отличная клиника, был много раз, нареканий нет. Отдельно хочу выделить врача уролога Андрийчук Вячеслав Александрович, у него очень хороший подход к клиенту, … Далее все понятно и четко и по делу(лечение работает). Советую.
  • Avatar Andrey Chayka ★★★★★ 7 months ago
    Пользуюсь услугами уже не раз. Всё замечательно. Особое спасибо терапевту Ирине Ивановне - хороший специалист, чуткий отзывчивый человек! Проникается вашей … Далее проблемой как своей, профессионально подходит к решению! Спасибо! Дай Бог вам здоровья! 🙂
  • Avatar Льоха Покидюк ★★★★★ 8 months ago
    Доброго дня, проходив лікування у Несвіт М. А , залишивсь задоволений .
  • Avatar Дима Мельник ★★★★★ 7 months ago
    Дуже приємний та толковий лікар терапевт. Приємні адміністратори на рецепції. Нормальні ціни. Відвідування клініки залишило тільки позитивні спогади!
  • Avatar Сергій Кавка ★★★★ 8 months ago
  • Avatar Ivanka Humeniuk ★★★★★ a year ago
    Чудовий медичний центр! Привітна адміністрація, дуже чистий та охайний зал очікування. Хочу виразити вдячність лікарю, який робив УЗД. Привітний, ввічливий, … Далее дуже уважний, чітко та по ділу все говорить та пояснює, професіонал своєї справи. Дякую!
  • Avatar Андрей Ткачев ★★★★★ a year ago
    Через ковід, на жаль, частенько став відвідувати клініку.
    Відзначу лікаря Коваленко Ірину Іванівну, надзвичайно чуйна, привітна та професійна лікарка.
    … Далее
    А також усіх адміністраторів які завжди готові допомогти🙌
  • Avatar Виктория Белец ★★★★★ 2 months ago
    Спасибо большое девочкам и специалистам за качественно проведенную диагностику и лечение! Очень рекомендую данную клинику!!! Ребята, спасибо Вам огромное!) … Далее
  • Avatar Людмила Гуцол ★★★★★ a year ago
    Захворіли з чоловіком Ковідом. Прийшли до терапевта із запаленням легень 25% і5%. Запалення у нас обох було. Дуже сподобалось відношення лікаря Коваленко … Далее І. Грамотне лікування обох випадків запалення. Все пройшло. Здорові. Дуже вдячні. Якби можна було то б підписали декларацію. Рекомендуємо.
  • Avatar Tetyana Botvynovska ★★★★★ 10 months ago
    Добрый день. Неделю назад почувствовала себя плохо. Скорая не приехала. Выход был только один, срочно искать клинику и доктора. Слава Богу, что судьба … Далее меня свела с Ириной Ивановной Коваленко. Это лучший доктор, которого я когда-нибудь встречала. Она не просто за 3 дня вернула меня к жизни, а сумела в самый трудный момент дать надежду, что все будет хорошо.
    Спасибо Вам огромное, Ирина Ивановна!
    И дай Бог Вам крепкого здоровья!!!
  • Avatar Юлия Андрийчук ★★★★★ a week ago
    Сдавала анализы, быстро, недорого и качественно
    А самое главное не было очереди и скопления народа
  • Avatar Алена Овсиенко ★★★★★ 11 months ago
    Доброго дня!В черговий раз переконалась в професіоналізмі лікарів ДокМед. Дуже вдячна лікарю за уважне ставлення, вміння доступною мовою пояснити ймовірні … Далее причини тривожних симптомів і плани лікування. Це дуже важливо! У Вас дуже привітний колектив! Спасибі!
  • Avatar amira amira ★★★★★ 2 years ago
    Хочу подякувати лікарю-урологу Андрійчук В.О. за доброту турботу і професійність! Чудовий лікар. Клініка теж приємна, дуже милі і уважні дівчатка на рецепції. … Далее Залишилась задоволена!
  • Avatar Елена Полянная ★★★★★ 6 months ago
    Записалась в клинику, потом начиталась отзывов и чуть не отменила своё посещение, даже нашла другое место, но в последний момент решила идти,. Лучше один … Далее раз увидеть, чем сто услышать. Пришла насторожено, настроена делово. Короче говоря, я не скажу за всех, но врач Костенко А. А. мне очень понравилась. Выслушал все жалобы, говорила профессионально, переводя на человеческий язык. Так как проблема оказалась в другом, дала конкретные рекомендации, никаких лишних манипуляций не делала. Очень приятная, располагает к общению. Я отключила настороженность, всё что нужно распросила, высказала свои предположения и "диагнозы", ушла довольная!
  • Avatar Маргарита Булкина ★★★★★ 3 months ago
    Клиника произвела приятное впечатление. Чисто, очень вежливый и внимательный коллектив сотрудников. Я пенсионерка и к нам относятся не очень . Но доктор … Далее Алена Андреевна Костенко'- доктор от Бога! Внимательно выслушала, Провела исследование, выписал рецепт ,а также посоветовала что и как делать дальше. Побольше бы наи таких врачей!
  • Avatar Tim Alex ★★★★★ a day ago
  • Avatar Олександр Кульчицький ★★★★★ a day ago
    Лечился у врача-уролога Андрийчука Вячеслава Александровича, super dok, специалист своего дела, спасибо Вам большое.
  • Avatar Алексей Коваленко ★★★★★ a day ago
  • Avatar Fedor M ★★★★★ 4 months ago
    Хорошая клиника, опытные врачи. Всем доволен.
    Бывал много раз по страховке.
    Для меня единственный небольшой нюанс, что заключения выдают рукописные, а
    … Далее не распечатанные.
  • Avatar Ольга Ходько ★★★★★ 5 months ago
    Хочу поблагодарить уролога Вячеслава Александровича, проходила курс лечения цистита, мучалась с ним каждую осень и весну уже около 10 лет. А в этом году, … Далее о чудо, не было обострения. Сегодня получила контрольные анализы, все отлично!!! Большое спасибо за Ваш профессионализм. Рекомендую!!!
  • Avatar Hamid Alishov ★★★★★ a month ago
    Очень внимательный и отзывчивый персонал. Доктор детально объяснил причины и каждый пункт в плане лечения. Новая Клиника, современное Оборудование.
  • Avatar Бодя Богдан ★★★★★ 2 years ago
    Проходив лікування в DocMed . Гарний медичний центр. Привітні адміністратори . Дуже приємні враження, як від самої обстановки так і від відношення мед.персоналу. … Далее Велику подяку хочу висловити урологу Андрийчук В'ячеславу Олександровичу, за його безвідмовне ставлення до пацієнта, підтримку та якісне лікування.Бажаю Вам здоров'я, та наснаги допомагати людям.
  • Avatar Konstantin Slusar ★★★★★ just now
    Хорошая и недорогая клиника у дома. Быстрая запись, много квалифицированых врачей. Советую
  • Avatar Lena Totska ★★★★★ 2 months ago
    Не первый раз обращаюсь в клинику DocMed.Была на консультации у гинеколога Тендюк Т.П.,а также у эндокринолога Дынник А.М.и не пожалела.Мне всё очень … Далее понравилось! Выражаю благодарность докторам за внимание, чуткость и профессионализм.
  • Avatar Сергей Самарский ★★★★★ 2 months ago
    Дружина робила узд щитоподібної залози - швидко, недорого, приємна й ввічлива спеціалістка. Оплата карткою, прийом вчасний, із нагадуванням.5 хвилин від … Далее дому - головне!
  • Avatar Сергей Грицаенко ★★★★★ 3 months ago
    Обращался к Вячеславу Александровичу по определенным мужским проблемам.Диагноз был поставлен после первых анализов, далее назначен календарь лечения, после … Далее пройденных всех процедур повторные анализы показали что все отклонения устранены. Доктор внимательный и приятный в общении, рекомендую.О ценовой политике судить не буду так как рынок не мониторил.
  • Avatar Олег Злобін ★★★★★ 3 months ago
    Записався до Уролога через DOC.uaЛікар свою роботу знає на всі 100% і дуже якісна робота адміністративного персоналу!Доречі, аналізи можна здати на місці … Далее і заощадити час, щоб не робити забіг по лабораторіям, результати були за 2 дні!По закінченню терапіі лікар особисто зателефонував і поцікавився результатами, надав рекомендації.Задоволений результатами лікування!Всім здоров'я!
  • Avatar Анастасия Павловна ★★★★★ 3 months ago
  • Avatar Анастасія Лафета ★★★★ 3 months ago
  • Avatar Oleh Zlobin ★★★★★ 3 years ago
    Записався до Уролога через DOC.ua
    Лікар свою роботу знає на всі 100% і дуже якісна робота адміністративного персоналу!
    Доречі, аналізи можна здати на
    … Далее місці і заощадити час, щоб не робити забіг по лабораторіям, результати були за 2 дні!
    По закінченню терапіі лікар особисто зателефонував і поцікавився результатами, надав рекомендації.
    Задоволений результатами лікування!
    Всім здоров'я!

Оставить отзыв

     

    Запись к врачу

    Мы позвоним в ближайшее время

    Или позвонить по номеру

    066 407-59-55
    068 408-59-55
    073 407-59-55
    098 407-59-55